Product Gegevens

Salvia 30x

€35.00

Productbeschrijving

Salvia 30x

stage 5

0,5 gram

De plant wordt al duizenden jaren bij religieuze rituelen van de Mazatec-indianen door hun sjamanen gekauwd. Door het kauwen ontstaat een langer aanhoudend effect dan bij het in het westen gebruikelijke roken; wie de plant rookt in een pijp ervaart korte, veelal niet meer dan tien minuten durende, maar wel zeer intense atypische hallucinaties.De meeste gebruikers beschrijven de ervaring als prettig, soms zelfs spiritueel.

GEBRUIK:
De meest gebruikelijke manier om Salvia Divinorum te roken is in een pijpje zonder tabak. De rook moet dan snel en diep geïnhaleerd worden. Houdt de rook diep in de longen 20-30 sec. vast voor je uitademt, zodat de Salvinorine A en B opgenomen kunnen worden uit de rook. Als je te snel uitademt zal veel van het materiaal verspilt zijn. Het niveau van de effecten die je krijgt hangt af van de hoeveelheid ingeademde en opgenomen rook binnen een periode van ongeveer 2 minuten. Als je te lange tussenposen laat tussen de inhalaties, wordt weliswaar het effect verlengt maar niet versterkt.

EFFECT:

Als je Salvia Divinorum rookt zul je de eerste effecten binnen 1 minuut merken. De effecten van Salvia Divinorum ontwikkelen zich dan binnen 5-15 min tot een piek. Afhankelijk van de dosering kunnen de effecten van heel subtiel tot zwaar psychedelisch zijn. Bij hogere doseringen Salvia Divinorum vertellen verschillende gebruikers van drastische veranderingen in de waarnemening van ruimte en tijd, levendige hallucinaties, ontmoetingen met wezens, reizen naar andere plaatsen en tijden, versmelting met objecten of zelfs het gevoel te hebben het leven van een compleet ander mens te leven. De effecten van Salvia Divinorum zullen binnen 20-40 minuten langzaam afnemen en je zal een stoned gevoel ervaren. Van het begin tot het eind zal de ervaring zo’n 30-60 minuten duren.Bij het roken van Salvia Divinorum (op de manieren die als volgt beschreven staan), kunnen de effecten overweldigend en zeer intens zijn. Test daarom altijd eerst je gevoeligheid voor Salvia Divinorum en begin met een LAGE dosering:Salvia Divinorum extract 5X: 0.1-0.3 gram.

 

WAARSCHUWING:
Salvia is niet gevaarlijk of verslavend, maar het is beslist geen party drug! Zorg dus voor een rustige vertrouwde omgeving zodat de salvia goed tot zijn recht kan komen. Meestal treden geen negatieve effecten op na gebruik van salvia, maar sommige gebruikers klagen over hoofdpijn of geïrriteerde longen.Een oppasser zorgt ervoor dat de Salvia Divinorum ervaring veilig verloopt.

VERZENDING:
Dit product is niet legaal in de volgende landen

Australië, Estland, Finland en Noorwegen en de U.S.A.
Bestellen is dan ook op eigen risico

Product Code: SALJ33

Klant recensies

Dit product is nog niet beoordeeld. Schrijf een beoordeling

 

© 2013 Alien visitors Amsterdam

Mobile Site

eCommerce Software by CubeCart